Top vijf must-score jeansmodellen

Top vijf must-score jeansmodellen

Het meest wanted item in je kleerkast? Je favo jeans off course! Streetstyle chique, dressed-up of zelfs business proof, met de juiste jeans own je elke stijl. Je kunt dus maar beter genoeg on trend modellen in huis halen, zoals de vijf must-score denim toppers van het moment bijvoorbeeld! En waar doe je dat het beste zonder je bankrekening volledig te plunderen? Juist ja, in de outlet.

 

De vijf jeans geboden van het moment

 

Investeer guilty free in je jeans uitzet en zorg ervoor dat deze helemaal up to date is met de hotste modellen in fashionland, die je hier scoort aan outletprijzen. Dus denim lovers, take notes, wij zetten hier de vijf jeans geboden van het moment op een rijtje!

 

2. De skinny jeans

 

Het meest bekende en voor sommige beruchte jeans model is toch wel de skinny. You hate it or you love it en dat heeft vaak te maken met je bodytype. Ben je even skinny als het model, dan vormen jullie een match made in heaven! Jouw smalle sexy legs worden extra in de verf gezet met de ultrastrakke pijpen. Kies voor een high waist en combineer met een oversized blouse die je in de broek steekt. Of ga heerlijk urban met een loose fit sweater. Een skinny jeans met fancy top en high heels vormt dan weer een winning outfit voor een leuk avondje uit.

4. De mom jeans

 

Meet de mom! Zenuwslopend in een nieuwe love affair maar believe us, op dit model krijg je een instant fashion crush. Deze nineties hot shot is here to stay! De iets wijdere fit bovenaan die naar onderen toe terug smaller wordt, vormt een love match voor bootylicious jeans lovers. Er is ruimte genoeg voor sexy curves en de high waist vormt een perfecte cover-up voor eventuele buikjes. Niet zo curvy? Kies dan voor iets meer aansluitend model, anders wordt het net iets te baggy.

1. De straight jeans

 

De topper voor alle bodytypes? De straight fit! Deze allrounder met rechte pijpen flatteert zowat elk figuur. Je benen krijgen iets maar ademruimte dan de very tight skinny, maar je fab figuur wordt toch mooi benadrukt, of je nu al dan niet gezegend bent met sexy curves. De high waist zorgt dan weer voor een verlengend én verslankend effect. De straight kun je ook heel gekleed dragen, zeker in een donkere of zelfs zwarte wassing.

3. De wide leg jeans

 

Klaar voor een stijl statement? Met de wide leg jeans geef je elke look een instant style shot, of je nu voor casual met een cropped shirt kiest of heerlijk fancy gaat met een blouse met puff sleeves. Bovendien voeg je dankzij de wijde pijpen optisch enkele centimeters toe aan je benen: hello lovely long legs! De high waist creëert nog extra lengte en taille of zet die laatste extra in de verf. Need we say more?

5. De flared jeans

 

Feel flawless met de flared! Deze denim beauty die bovenaan mooi aansluit en vanaf de knieën wijd uitloopt, bezorgt je een perfect zandloperfiguur, ook al heb je dat niet. Fake it till you make it en met de flared kill je het fashionwise helemaal. Bredere bootie en/of heupen? De wijde pijpen onderaan zorgen voor the perfect balance en brengen alles mooi in verhouding. Kies voor een cropped of full length model. Enkelboots, sneakers of fancy heels? Style it, own it!

Met deze denim guide kun je well prepared op pad om jouw must-score denim toppers te shoppen. Enjoy de lovely outletprijzen en scoor meteen meerdere modellen voor de prijs van één. Denim all the way!