Recap Docks Factory Outlet fashion feest

Recap Docks Factory Outlet fashion feest

Of de afgelopen editie van Docks Factory Outlet een succes was? Ab-so-luut! Jullie waren weer massaal aanwezig om er een fashion feel good weekend van te maken boordevol sfeer, lentekriebels en veel wanted-items die over de toonbank vlogen. Dus applausje voor jezelf en je gevorderde shopping kunsten.

 

Behind the mask: jullie smile!

 

Wat wij het leukste vonden aan dit geslaagde shopweekend? Jullie mooie glimlach die eindelijk weer tevoorschijn kwam vanachter het mondmasker! Want yes baby, die mochten we finally terug achterwege laten. We kregen ook echt een pre-corona feel, want door jullie massale opkomst leek het zelfs alsof miss Rona nooit haar niet zo blijde intrede had gemaakt.

 

Uiteraard verliep alles nog steeds volgens de regels en in alle veiligheid. Zo kozen we voor meer shopdagen én langere openingsuren, zodat jullie wat meer gespreid op klopjacht naar de meest wanted items op jullie wishlist konden komen en dat bleek een groot succes. More is more in dit geval (en dat geldt ook voor jullie shoppingbags ;)) dus die formule gaan we ook voor de volgende editie aanhouden. Denk dus nog meer kans om nog meer must-haves aan outletprijzen te scoren: win-win voor iedereen!

 

Trend-alert met lente-feel

 

Naast jullie stralende glimlach, zorgden ook de nieuwe snoepkleurtjes voor instant happiness en een lovely lente-feel. De lente editie vormt dan ook altijd een mooie combi van nieuwe trends spotten en inspiratie opdoen qua kleuren en stijlen voor de zomer, maar wel nog steeds met de frisse maart temperaturen in mind. Lees zomerse outfits die je perfect kunt combineren met leuke knits in de vorm van warme truien en knusse cardi’s. Een licht en luchtig zomerjurkje of stijlvolle jumpsuit met daarover een oversized trui of cardigan in knal kleurtje: hello hot pre-summer look! Zo breng je meteen kleur in de soms nog grijze dagen en boost je meteen ook je mood.

 

Next up: Hemelvaart shopweekend

 

Begint het alweer te kriebelen voor een nieuwe shoppingspree? We feel ya! En daarom kondigen we meteen al de volgende editie aan. Blokkeer alvast het Hemelvaartweekend in jullie agenda, want van woensdag 25 mei tot en met zondag 29 mei openen we opnieuw de deuren van ons outlet walhalla. Een fashion feest op een feestdag? Klinkt ons als muziek in de oren!