Blog

Blog

November madness: must-score Docks treasures


Voor de aankomende Docks outlet sale van 18/11 tot en met 20/11 sturen we je graag well prepared op pad met een lijstje van vijf must-score outlet hot stuff om volledig fab de winter te nailen.

Fashion treatment tips


We love fashion, maar wist je dat je kleren ook echt liefde en de juiste zorg nodig hebben om langer te kunnen shinen? Niets zo painful dan je favoriete item dat na veel dragen begint te verslijten. Geen nood, we geven je enkele handige treatment tips waardoor je kleren langer mooi blijven.

The bigger (of smaller), the better 


Dé perfecte outlet treasure gespot, maar helaas niet meer in jouw maat: fashion crisis ahead? Niet altijd! Want sommige items koop je best een maatje te groot of soms zelfs te klein. The bigger, en soms smaller, the better dus om je fashion love story compleet te maken, en wel met deze items!

Top vijf must-score jeansmodellen


Het meest wanted item in je kleerkast? Je favo jeans off course! Streetstyle chique, dressed-up of zelfs business proof, met de juiste jeans own je elke stijl. Je kunt dus maar beter genoeg on trend modellen in huis halen, zoals de vijf must-score denim toppers van het moment bijvoorbeeld!

Luxe look met low budget


Heb je helaas geen unlimited shopbudget om heerlijk all out te gaan tijdens een fulfilling shopping spree, maar wil je toch shinen in high-end looks? Dat kan perfect! Just follow our lead en houd onze vijf handige tips in mind tijdens het shoppen in de outlet.

Travel essentials scoren in de outlet


There is sunshine on our minds en daardoor beginnen we stiekem al te dromen van… holiday! Hét uitgelezen moment om alvast volop in vakantiesfeer te komen door onze travel essentials op te lijsten. En waar kun je deze beter shoppen dan in onze outlet sale.

Recap Docks Factory Outlet fashion feest


Of de afgelopen editie van Docks Factory Outlet een succes was? Ab-so-luut! Jullie waren weer massaal aanwezig om er een fashion feel good weekend van te maken boordevol sfeer, lentekriebels en veel wanted-items die over de toonbank vlogen. 

Fashion feest bij Docks Factory Outlet


Shopaholics, get ready, set en shoppen maar bij Docks Factory Outlet! De deuren gaan weer open voor een heus fashion feest vol outlet pret.

Stock sale fashion essentials


Did somebody say stocksale? Jazeker! Niets leuker dan je fashion essentials shoppen aan zachte outlet prijsjes. Maar voor je als een fashionista in het wild op de beste koopjes gaat jagen, stel je best eerst een wishlist van te hebben items op.